Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20
Velikost
Barva

Tesnilne vrečke za oprijem

Kol
1-24
25-499
500-999
1000+
Cena
€0.07
€0.06
€0.05
€0.04
This product is currently out of stock. Please enter your email address in the box below to be notified when they are available to purchase.

V podjetju Envelopes Ireland so naše torbe za pečatenje Grip učinkovita in vsestranska embalažna rešitev, ki se lahko uporablja za najrazličnejše namene, vključno s shranjevanjem nakita, hrane, pisalnih potrebščin in še veliko več.

Ena od ključnih značilnosti naših tesnilnih vrečk za oprijem je uporabniku prijazen tesnilni mehanizem, ki omogoča njihovo večkratno enostavno odpiranje in zapiranje, ne da bi pri tem ogrozili tesnilo ali poškodovali vsebino v notranjosti. Zaradi te ponovne uporabe so okolju prijazna in stroškovno učinkovita izbira.

Izdelane iz visokokakovostnih, prozornih materialov, so naše torbe za tesnilo za oprijem trpežne in odporne na solze, kar zagotavlja, da vaši izdelki ostanejo zaščiteni med skladiščenjem in prevozom. Prosojnost teh vrečk omogoča enostavno prepoznavanje vsebine brez potrebe po odpiranju vrečke, zaradi česar so odlična možnost za razstavljanje vaših izdelkov

Ponujamo široko paleto velikosti, ki ustrezajo vašim potrebam pošiljanja, vključno s 55mm x 55mm, 115mm x 90mm, 140mm x 140mm, 355mm x 255mm in še veliko več! Ne glede na to, ali ste v maloprodajnem, industrijskem ali obrtniškem sektorju, so naše torbe za tesnilo z oprijemom odlična izbira za pakiranje, organiziranje ali razstavljanje vaših izdelkov.

Ali obstaja minimalna količina naročila?
Ne. Lahko kupite samo en izdelek ali kolikor jih želite! Več kot kupite, večji je popust.

Ali moram biti podjetnik, če želim naročiti od vas?
Ne. Prodajamo tako podjetjem kot posameznikom.

Kakšne možnosti plačila imam na voljo?
Plačate lahko s kreditno ali debetno kartico, prek PayPala ali z bančnim nakazilom.

Koliko stane dostava?
Na voljo imate več možnosti dostave. Za podrobne informacije obiščite našo stran: Načini dostave

Kako natančne so slike?
Trudimo se zagotoviti, da so slike izdelkov, ki jih uporabljamo, natančne in posodobljene.

Prizadevamo si, da so vse slike čim bliže pravilni barvi, vendar ne moremo zagotoviti popolne ujemanje barv. Včasih lahko pride do razlik v odtenkih med različnimi serijami ovitkov. Prav tako lahko pride do razlik pri ogledu na različnih monitorjih/zaslonih, odvisno od nastavitev itd.

Če je barva ključnega pomena, prosimo, da zahtevate vzorec.

Kako vem, ali je ovitek pravilne velikosti za moje kartice?
Načeloma bi moral ovitek biti približno 10 mm večji od vaše vstavljene kartice. Ponujamo vzorce mnogih naših izdelkov, če želite preveriti velikost ali barvo, preden oddate naročilo.

Za celoten seznam pogosto zastavljenih vprašanj kliknite tukaj.

Found: 0
Rate it
Ime
Vaše mnenje
Koda za potrditev

No reviews found
Found: 0
Ime
E-pošta
Vaše vprašanje
Koda za potrditev

No questions were found