Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20

 Rate it

Ne, lahko kupite samo en izdelek ali pa toliko, kolikor želite! Več kot kupite, večji je popust.

 Rate it

Ne. Prodajamo tako podjetjem kot posameznikom.

 Rate it

Envirolopes je ime za skupino izdelkov ovojnic in poštnih embalaž, ki so izdelani izključno iz okolju prijaznih materialov.

Gre za izdelke brez plastike, ki spodbujajo trajnostno gozdarstvo in zmanjšujejo okoljski vpliv škodljivih proizvodov. Naša naraščajoča paleta Envirolopes vključuje:

Ovojnice z vsebnostjo bambusa

Ovojnice iz evkaliptusa

  • Clariana ovojnice (celotna paleta)
  • Komercialne ovojnice (izdelkovne oznake, ki se začnejo s C03)

Reciklirane ovojnice

Okolju prijazno pakiranje, vključno z:

  • Vsemi ovojnicami iz kartona*
  • Kartoniranimi ovojnicami
  • Ovojnicami s kapaciteto za knjige*
  • Valovitimi ovojnicami s kapaciteto*
  • Flutelopes, popolnoma reciklabilno valovito ovojnico iz popolnoma papirja
  • Steklenične vrečke, povsem nevtralno papirnato vrečko za arhiviranje

Trudimo se prilagoditi čim več izdelkov, da lahko nosijo oznako ENVIROLOPE.

*Ponovno razvijamo te vrste in plastični trak za enostavno odpiranje (strgalo trak) trenutno prisoten na teh izdelkih zamenjujemo z novo patentirano okolju prijazno rešitvijo za lažje odpiranje. Ostanite naročeni na naše novice, da boste vedno obveščeni o najnovejših spremembah.

 Rate it

Odpeljemo palete približno s stopalom velikosti 1200x1000 mm x 2200 mm višine.

Morebitne omejitve glede višine ali velikosti ali posebne zahteve za dostavo, kot je časovno usklajena dostava ali ročno razkladanje (če so na voljo kot možnosti), lahko privedejo do dodatnih stroškov.

 Rate it

Trudimo se, da zagotovimo, da so slike izdelkov, ki jih uporabljamo, natančne in ažurirane./p> p>Prizadevamo si, da so vse slike čim bližje pravi barvi, vendar ne moremo zagotoviti popolne natančnosti barvnega prikaza. Včasih se lahko pojavijo odtenkovne razlike med različnimi serijami ovojnic. Prav tako se lahko pojavijo razlike pri prikazu na različnih monitorjih/zaslonih, odvisno od nastavitev itd.

Če je odtenek ključen, prosimo, zahtevajte vzorec.

 Rate it

Na splošno naj bi bila ovojnica približno 10 mm večja od vašega vstavka. Ponujamo vzorce številnih naših izdelkov, če želite preveriti velikost ali barvo, preden oddate naročilo.

 Rate it

Prosimo, kliknite tukaj, da si ogledate našo vračila izdelkov.

 Rate it

Najmanjša količina naročila je odvisna od samega izdelka. Prosimo, stopite v stik z nami prek našega kontaktnega obrazca.

Želite izvedeti več o naših storitvah po meri in tisku? Prosimo, kliknite tukaj.

 Rate it

Prosim, čim prej nas kontaktirajte, če obstaja težava z vašim naročilom ob prejemu (poškodovano, napačni izdelki ali če niste prejeli naročila do pričakovanega datuma dostave).

Naš prijazen in strokoven tim je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, da odgovori na vaša vprašanja preko elektronske pošte, telefonskega klica ali klepeta v živo. Naše kontaktne podatke lahko najdete tukaj.

 Rate it

Seveda! Naša spletna stran uporablja SSL šifriranje za zaščito prenosa vaših podatkov o računu in kreditni kartici. Zeleni ključavnici in HTTPS v naslovni vrstici pomenita, da je naša stran varna, in vsi vaši podatki se šifrirajo med prenosom.