Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20
Velikost
Barva

Biološko razgradljive vrečke

Kol
1-9
10-24
25-49
50-99
100-499
500-999
1000-4999
5000+
Cena
€0.23
€0.21
€0.20
€0.18
€0.17
€0.13
€0.11
€0.10
This product is currently out of stock. Please enter your email address in the box below to be notified when they are available to purchase.

Odkrijte moč embalaže, ki skrbi tako za vaše izdelke kot za planet. Naše biološko razgradljive vrečke za violončelo so zasnovane tako, da združujejo eleganco, funkcionalnost in trajnost.

Ena ključnih lastnosti naših biološko razgradljivih vrečk je, da so izdelane iz PLA (polylactic acid) materialov, ki so proizvedeni z uporabo fermentiranega rastlinskega škroba, odlična novica pa je, da proizvodnja PLA porabi 65% manj energije kot proizvodnja konvencionalne plastike in proizvede 68% manj toplogrednih plinov in ne vsebuje toksinov, zaradi česar jih je mogoče reciklirati in okolju prijazne

.

Naše biološko razgradljive vrečke za violončelo, izdelane iz visoko kakovostnih materialov, so močne in trpežne, kar zagotavlja, da so vaši predmeti med skladiščenjem in prevozom zaščiteni.

Te vrečke imajo varno zapiranje lupine in tesnila, da so vaši izdelki varni in zaščiteni. Zanesljivo zapiranje zagotavlja, da vaši predmeti ostanejo v brezhibnem stanju, dokler ne prispejo na cilj.

Kristalno čista prosojnost teh vrečk omogoča, da so vaši izdelki vidni, ne da bi pri tem ogrozili pečat, zaradi česar so kot nalašč za privlačno predstavitev vaših predmetov.

Ne glede na to, ali se uporabljajo za podjetja, dogodke ali darila, so naše biološko razgradljive vrečke na voljo v različnih velikostih, ki ustrezajo vašim potrebam po embalaži, vključno s 162 x 119 mm, 175 x 129 mm, 155 x 160 mm, 230 x 167 mm, 185 x 138 mm in 216 x 155 mm.

Ali obstaja minimalna količina naročila?
Ne. Lahko kupite samo en izdelek ali kolikor jih želite! Več kot kupite, večji je popust.

Ali moram biti podjetnik, če želim naročiti od vas?
Ne. Prodajamo tako podjetjem kot posameznikom.

Kakšne možnosti plačila imam na voljo?
Plačate lahko s kreditno ali debetno kartico, prek PayPala ali z bančnim nakazilom.

Koliko stane dostava?
Na voljo imate več možnosti dostave. Za podrobne informacije obiščite našo stran: Načini dostave

Kako natančne so slike?
Trudimo se zagotoviti, da so slike izdelkov, ki jih uporabljamo, natančne in posodobljene.

Prizadevamo si, da so vse slike čim bliže pravilni barvi, vendar ne moremo zagotoviti popolne ujemanje barv. Včasih lahko pride do razlik v odtenkih med različnimi serijami ovitkov. Prav tako lahko pride do razlik pri ogledu na različnih monitorjih/zaslonih, odvisno od nastavitev itd.

Če je barva ključnega pomena, prosimo, da zahtevate vzorec.

Kako vem, ali je ovitek pravilne velikosti za moje kartice?
Načeloma bi moral ovitek biti približno 10 mm večji od vaše vstavljene kartice. Ponujamo vzorce mnogih naših izdelkov, če želite preveriti velikost ali barvo, preden oddate naročilo.

Za celoten seznam pogosto zastavljenih vprašanj kliknite tukaj.

Found: 0
Rate it
Ime
Vaše mnenje
Koda za potrditev

No reviews found
Found: 0
Ime
E-pošta
Vaše vprašanje
Koda za potrditev

No questions were found