Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20
 • Prosojne mape z dokumenti
  €67,777.10incl. TAX
  Na voljo v 5 barve, 4 velikosti
  Ocenite!
  Barvne mape dokumentov
  €67,777.10incl. TAX
  Na voljo v 5 barve, 3 velikosti
  Ocenite!
  Mape z dokumenti

  Odkrijte naš širok izbor map z dokumenti, ki so zasnovane tako, da so vaši dokumenti organizirani in zaščiteni. V naši trgovini imamo na zalogi tako prosojne kot barvne mape, ki vam ponujajo vrsto možnosti, ki ustrezajo vašim željam in potrebam.

  Naše prosojne mape z dokumenti so priročen način za hitro prepoznavanje vsebine, ne da bi jo morali odpreti. Prozorna zasnova omogoča enostavno vidljivost in učinkovito upravljanje dokumentov. Te mape, ki so na voljo v različnih velikostih, so izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo.

  Za tiste, ki imajo raje pridih barv, so naše barvne mape z dokumenti odlična izbira. Te mape, ki so na voljo v živahnih odtenkih, kot so modra, zelena, siva, oranžna in rdeča, ne samo varujejo vaše dokumente, temveč tudi dodajo eleganten pridih vašemu sistemu za arhiviranje. Izbirajte med različnimi velikostmi, da prilagodite različne vrste dokumentov in ustvarite organiziran in vizualno privlačen delovni prostor.

  Ne glede na to, ali se odločite za prosojne ali barvne mape dokumentov, lahko zaupate njihovi kakovosti in funkcionalnosti. Naše mape so zasnovane tako, da ščitijo vaše pomembne papirje pred obrabo in zagotavljajo, da ostanejo nedotaknjeni tudi med prevozom. S svojimi uporabniku prijaznimi funkcijami in zanesljivo konstrukcijo so naše mape z dokumenti bistveno orodje za vsako pisarno, šolo ali domače okolje.

  Kupite našo zbirko map z dokumenti še danes in doživite udobje in organizacijo, ki jo prinašajo v vaše vsakdanje življenje. Poenostavite upravljanje dokumentov in izboljšajte svoj delovni prostor z našimi zanesljivimi in elegantnimi mapami.