Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20
Noben izdelek ni bil najden
V ovojnice lopute

Predstavljamo vam našo izvrstno kolekcijo ovojnic V-flap, ki so zasnovane tako, da vašim pošiljkam dodajo pridih klasične elegance. Te kuverte so kot nalašč za posebne priložnosti, vabila, voščilnice in še več. Na voljo v osupljivi paleti barv, vključno s črno, modro, zlato, zeleno, slonokoščeno, oranžno, rdečo, srebrno, belo in rumeno, izbirajte med to široko izbiro, ki odlično dopolnjuje vašo temo dogodka ali osebni slog. Naše ovojnice z zavihki V-flap združujejo visokokakovostno izdelavo s prefinjenim dizajnom, kar zagotavlja, da vaša sporočila naredijo trajen vtis. Doživite lepoto in vsestranskost naše pisane kolekcije ovojnic še danes.

S svojo edinstveno loputo v obliki črke V naše ovojnice ne zagotavljajo le elegantnega videza, temveč tudi enostavno vstavljanje in varno zapiranje vaše vsebine.

Dvignite svojo pošto z našimi ovojnicami z zavihki, ki združujejo klasično eleganco s funkcionalnostjo. Naročite zdaj, da naredite trajen vtis na prejemnike.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri naročilu, vam je naša namenska ekipa za podporo strankam pripravljena pomagati.