Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20
Velikost
Barva

Organza vrečke

Posebnosti

Due to the nature of the product there may be a variance in the actual size.

Kol
1-9
10-24
25-49
50-99
100-499
500-999
1000-4999
5000-9999
10000+
Cena
€1.51
€1.37
€1.29
€1.18
€1.09
€0.88
€0.76
€0.68
€0.63
This product is currently out of stock. Please enter your email address in the box below to be notified when they are available to purchase.

Naše organza vrečke so odlična možnost, da vašim potrebam po embalaži in obdarovanju dodate eleganten pridih. Čista, občutljiva tkanina, izdelana tako, da izžareva razkošje in prefinjenost, doda element šarma vašim darilom, nakitu in majhnim predmetom.

Ne glede na to, ali potrebujete majhno torbico za nakit ali večjo torbo za zabave, imamo na voljo vrsto velikosti, ki ustrezajo vašim zahtevam, vključno z 90 x 70 mm, 300 x 200 mm in 400 x 300 mm.

Naše torbe organza so na voljo v črni, modri, zlati, zeleni, sivi, oranžni, roza, vijolični, rdeči, beli in rumeni barvi, kar vam daje široko paleto barv, med katerimi lahko izbirate, da dopolnite svojo blagovno znamko, temo dogodka ali osebni okus.

Lahka, a vzdržljiva narava organze zagotavlja, da so vaši predmeti zaščiteni brez dodajanja nepotrebne teže. Te torbe so kot nalašč za predstavitev občutljivih predmetov, ne da bi pri tem ogrozile varnost.

Naše torbe organza imajo enostavno zapiralo z vrvico, ki varuje vaše predmete in hkrati dodaja element elegance. Ni vam treba skrbeti za zapletena zapiranja ali vozle.

Ne glede na to, ali gre za poroke, rojstne dneve, prhe za dojenčke ali poslovne dogodke, so naše torbe z organzo kot nalašč za vsako priložnost. So odlična izbira za obdarovanje, zabavne usluge in elegantno embalažo.

Ali so vrečke organza vidne?

Da, organza vrečke so običajno transparenten in prozoren. Prosojna tkanina omogoča, da je vsebina vrečke vidna od zunaj.

Ali lahko ponovno uporabim organza vrečke?

Da, organza vrečke se lahko ponovno uporabijo za več namenov. Pogosto se uporabljajo za darilno embalažo, shranjevanje nakita in poročne usluge. Po uporabi jih je mogoče oprati in shraniti za prihodnjo uporabo.

Za kaj lahko uporabljam organza vrečke?

Organza vrečke se lahko uporabljajo za različne namene, kot so darilna embalaža, poročne usluge, shramba nakita, vrečke in torbe za potpourri. Priljubljeni so tudi za domače obrti in jih je mogoče okrasiti s trakovi, kroglicami in drugimi okraski.

Ali obstaja minimalna količina naročila?
Ne. Lahko kupite samo en izdelek ali kolikor jih želite! Več kot kupite, večji je popust.

Ali moram biti podjetnik, če želim naročiti od vas?
Ne. Prodajamo tako podjetjem kot posameznikom.

Kakšne možnosti plačila imam na voljo?
Plačate lahko s kreditno ali debetno kartico, prek PayPala ali z bančnim nakazilom.

Koliko stane dostava?
Na voljo imate več možnosti dostave. Za podrobne informacije obiščite našo stran: Načini dostave

Kako natančne so slike?
Trudimo se zagotoviti, da so slike izdelkov, ki jih uporabljamo, natančne in posodobljene.

Prizadevamo si, da so vse slike čim bliže pravilni barvi, vendar ne moremo zagotoviti popolne ujemanje barv. Včasih lahko pride do razlik v odtenkih med različnimi serijami ovitkov. Prav tako lahko pride do razlik pri ogledu na različnih monitorjih/zaslonih, odvisno od nastavitev itd.

Če je barva ključnega pomena, prosimo, da zahtevate vzorec.

Kako vem, ali je ovitek pravilne velikosti za moje kartice?
Načeloma bi moral ovitek biti približno 10 mm večji od vaše vstavljene kartice. Ponujamo vzorce mnogih naših izdelkov, če želite preveriti velikost ali barvo, preden oddate naročilo.

Za celoten seznam pogosto zastavljenih vprašanj kliknite tukaj.

Found: 0
Rate it
Ime
Vaše mnenje
Koda za potrditev

No reviews found
1 questions were asked.
Found: 1
Ime
E-pošta
Vaše vprašanje
Koda za potrditev

Muller on 25 Mar 2024, 3:38 PM
Dear Mrs or Mr,

this product might be useful for me for an outdoor experiment. Could you provide me with information on the mesh size of the bags?

Kind regards,
S Muller (PhD candidate, University of Galway)
0 0
Odgovori Všeč mi je Ni mi všeč
Name or alias
E-pošta
Vaš komentar
Koda za potrditev
No reviews found