Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20
 • Torbe za violončelo

  Biološko razgradljive vrečke
  €61,000.00incl. TAX
  Na voljo v 1 barve, 6 velikosti
  Ocenite!
  Torbe za violončelo z glavo
  €61,000.00incl. TAX
  Na voljo v 1 barve, 20 velikosti
  Ocenite!
  Celofanske vrečke odprtim vrhom
  €610,000.00incl. TAX
  Na voljo v 1 barve, 3 velikosti
  Ocenite!
  Jasno vrečke iz cellofana
  €61,000.00incl. TAX
  Na voljo v 1 barve, 51 velikosti
  Ocenite!
  Torbe za violončelo

  Ovojnice Irska imajo veliko izbiro vrečk za violončelo, ki imajo različne namene, od zaščite predmetov, ki jih želite ločiti od drugih, ali kot način za predstavitev daril ali blaga. Karkoli se odločite za uporabo torb, so vrečke za violončelo odlična možnost.

  Te celofanske vrečke so narejene iz prozorne plastike in se lahko uporabljajo za zaščito daril pred prahom in praskami, ko prejemnik odpre škatlo. Vrečke za violončelo dobro delujejo tudi za zavijanje sladkarij ali drugih majhnih dobrot, kar pomaga ohranjati vaše dobrote sveže.

  Za dodatno zaščito vrečka za violončelo deluje izjemno dobro, da zapečati voščilnico ali ovojnico. Zasnovani so tako, da lahko vsaka vrečka za violončelo vzame kuverto skupaj s kartico ali približno 5 kuvertami naenkrat.

  Na zalogi imamo torbe za violončelo za skoraj vse vrste ovojnic velikosti 40 x 45 mm, ki zavzamejo ovojnico 40 x 40 mm do velikosti 520 x 420 mm. Vse meritve so v milimetrih.

  Torbe za violončelo se odpirajo na krajšem robu (žepni slog) in so na voljo v različici Peel & Seal ali Ungummed.

  Novost v naši ponudbi so naše biorazgradljive vrečke za violončelo, ki nudijo enako zaščito in kakovost, vendar so okolju prijazne!