Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20

O nas

Enveseur, S.L. je družinsko podjetje, ki distribuira širok nabor ovojnic in poštnih embalaž z zalogo več kot 2.300 izdelkov. Njeni začetki segajo v okoli 1998 v Združenem kraljestvu s ustanovitvijo podjetja Madison Commercial, Ltd.

Trenutno je glavna operativna baza v Vilafranca del Penedés blizu Barcelone (Španija), kjer se pripravljajo vsi pošiljki v Evropsko unijo. Moderen skladiščni center je odprt tudi na severu Slovaške kot novo operativno središče, da bi skrajšali čas dostave v Vzhodni Evropi.

Konsolidirano poslovno razmerje imamo z vodilnimi proizvajalci papirnatih, kartonskih in plastičnih ovojnic na svetu, tako azijskih kot evropskih. Na voljo je veliko slogov, velikosti in barv, posebej izdelanih po zahtevah podjetja Enveseur.

Do danes smo že obslužili več kot 1 milijon strank, in imamo digitalno prisotnost v 17 evropskih državah. To je mogoče zaradi multikulturnega človeškega tima z več kot 40 strokovnjaki, ki pomagajo podjetju izpolnjevati vse zahteve strank.

Profili strank so B2B in B2C, od papirnic, oglaševalskih agencij in dogodkov, do velikih korporacij, ki svoje izdelke in storitve promovirajo pod svojo blagovno znamko, pa tudi posamezniki za tako izstopajoče dogodke, kot so poroke, čestitke, prve obhajil... Na koncu ponujamo tudi hitro, prilagojeno storitev tiskanja tako podjetjem kot posameznikom, ter prilagodljivo proizvodnjo za veleprodajne količine.

Zaveza k Učinkoviti Enakosti Med Ženskami in Moškimi

Enveseur, S.L. izjavlja svojo trdno zavezo vzpostavitvi in razvoju politik, ki vključujejo enako obravnavo in enake možnosti med ženskami in moškimi, brez neposredne ali posredne diskriminacije na podlagi spola, ter spodbujanju in spodbujanju ukrepov za dosego absolutne enakosti znotraj naše organizacije. Ustanavljanje enakih možnosti med ženskami in moškimi je postavljeno kot strateško načelo naše korporativne in kadrovske politike, v skladu z opredelitvijo tega načela, kot je določeno v Zakonu o učinkoviti enakosti med ženskami in moškimi (Organic Law 3/2007, z dne 22. marca).

Sprejemamo in izvajamo načelo enakih možnosti za ženske in moške na vseh področjih, od zaposlovanja do napredovanja, vključno s politiko plač, usposabljanjem, delovnimi in zaposlitvenimi pogoji, varnostjo in zdravjem pri delu, delovnim časom ter ravnovesjem med delom in zasebnim življenjem.

Zgoraj navedena načela se izvajajo skozi spodbujanje ukrepov za enakost in prek izvajanja Načrta za enakost, ki predstavlja izboljšanje našega upravnega sistema in jamstvo za notranjo strukturo brez diskriminacije na podlagi spola. S prispevanjem k napredku družbe, kjer je enakost nujna in iskrena.

Poleg tega načrtujemo preprečevanje nadlegovanja na delovnem mestu na podlagi spola, homofobije ali rase.

Naročite se na najnovejše novice in ponudbe
Da prejmete naše novice, vnesite e-poštni naslov v spodnje polje in pritisnite gumb 'Naroči se'.