Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20
POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI POGOJI UPORABE Enveseur sl. TI POGOJI UPORABE VELJAJO ZA UPORABO TE SPLETNE STRANI NA https://www.ovojnice.si/. Z DOSTOPOM DO TE SPLETNE STRANI IN/ALI NAROČANJEM SE STRINJATE Z TEMI POGOJI UPORABE.

Z UPORABO TE SPLETNE STRANI POTRJUJETE, DA SPREJEMATE TE POGOJE NEGLEDE NA TO, ALI SE ODLOČITE ZA REGISTRACIJO PRI NAS ALI NAROČILO PRI NAS. ČE NE SPREJMETE TEH POGOJEV, NE UPORABLJAJTE TE SPLETNE STRANI.

Spletno stran www.ovojnice.si upravlja:
Enveseur sl., podjetje registrirano v Španiji, s sedežem na naslovu Carrer Avinyonet 6, Vilafranca del Penedès, 08720, Barcelona, Španija

Podjetje registrirano v Španiji št. B66856618.


Naši kontakt podatki so:
Poslovni naslov:
Enveseur sl
Carrer Avinyonet 6
Vilafranca del Penedès
08720
Barcelona
Španija

Splošni e-naslov: admin@enveseur.es
Telefonska številka: +34 669 392 628


1. UVOD

1.1 Dostop do večine področij te spletne strani lahko pridobite brez registracije. Določena področja spletne strani so vam na voljo le ob registraciji.
1.2 Te pogoje uporabe lahko kadarkoli spremenimo z objavo posodobitev. Spremljati bi morali to spletno stran, da preverite trenutno veljavne pogoje, saj so zavezujoči za vas. Določene določbe teh pogojev uporabe se lahko nadomestijo z izrecno določenimi pravnimi obvestili ali pogoji, navedenimi na določenih straneh te spletne strani. Če ne želite sprejeti novih pogojev po prejetem obvestilu, ne nadaljujte z uporabo te spletne strani.

2. NAROČANJE PRI NAS

2.1 Vaše naročilo pri nas se šteje za oddano, ko oddate naročilo preko našega spletne blagajne. Kot del našega postopka na blagajni boste imeli možnost, da preverite svoje naročilo in popravite morebitne napake. Pošiljali vam bomo potrdilo o naročilu, ki bo podrobno opisovalo izdelke, ki ste jih naročili.
2.2 Sprejemamo vaše naročilo, ko odpošljemo naročilo. Ko odpošljemo naročilo, bo sklenjena pogodba o nakupu, tudi če je vaše plačilo takoj obdelano, razen če smo vam sporočili, da naročilo ne sprejemamo, ali če ste naročilo preklicali.
2.3 Naročilo lahko zavrnemo:
(a) kadar blago ni na voljo;
(b) kadar ne moremo dobiti odobritve za vaše plačilo;
(c) če je prišlo do napake pri ceni ali opisu izdelka; ali
(d) če ne izpolnjujete nobenih pogojev za upravičenost, navedenih v naših pogojih.

3. CENE

3.1 Vse cene ne vključujejo DDV-ja, vendar bomo DDV prikazali posebej in ga vključili v skupno ceno.
3.2 Kjer zaračunavamo ločeno za pakiranje, dostavo, zavarovanje in druge ustrezne stroške, so ustrezne tarife navedene v naši določeni cenovni strukturi, ki je navedena drugje na tej spletni strani.
3.3 Naše cene se periodično pregledujejo brez predhodnega obvestila.

4. POLITIKA PREKLICA IN VRNJITVE BLAGA

4.1 Če želite preklicati svoje naročilo:
(a) nas lahko obvestite po e-pošti na naslov sales@enveseur.es, preden blago pošljemo vam; ali
(b) če je bilo blago že poslano vam, tako da blago vrnete nam v skladu s klavzulo 4.2 spodaj.
4.2 Blago, ki ste ga naročili pri nas, lahko vrnete iz kakršnega koli razloga kadarkoli v roku 14 dni od prejema za celotno vračilo ali zamenjavo. Stroške vračila blaga nosite vi.
4.3 Po prejemu blaga vam bomo izdali celotno vračilo plačanega zneska ali dobropis za zamenjavo po potrebi.
4.4 Pravice do vračila blaga, navedene v klavzuli 4.3, ne veljajo v naslednjih primerih:
če je izdelek že bil uporabljen;
za vse izdelke, ki smo jih izdelali ali prilagodili posebej za vas.
Določbe te klavzule 4.4 ne vplivajo na vaše zakonite pravice.

5. LICENCA

5.1 Dovoljeno vam je tiskanje in prenos izsekov iz te spletne strani za lastno uporabo na naslednjih osnovah:
(a) nobeni dokumenti ali povezane grafike na tej spletni strani niso spremenjeni na noben način;
(b) nobene grafike na tej spletni strani se ne uporabljajo ločeno od spremljajočega besedila; in
(c) vsa naša avtorska in blagovna znamka ter to dovoljenje se pojavijo v vseh kopijah.
5.2 Razen če ni navedeno drugače, so avtorske in druge intelektualne lastninske pravice v vsem gradivu na tej spletni strani (vključno z, vendar ne omejeno na fotografije in grafične slike) v lasti nas ali naših licenc. V smislu teh pogojev uporabe je kakršna koli uporaba izsekov iz te spletne strani, razen v skladu s klavzulo 5.1 zgoraj, za katerikoli namen prepovedana. Če kršite katerikoli od pogojev v teh pogojev uporabe, se vaše dovoljenje za uporabo te spletne strani samodejno prekine in morate takoj uničiti vse prenesene ali natisnjene izseke iz te spletne strani.
5.3 Razen če ni izrecno navedeno drugače, se noben del te spletne strani ne sme reproducirati ali shranjevati na katerikoli drugi spletni strani ali vključiti v katerikoli javni ali zasebni elektronski sistem ali storitev brez našega predhodnega pisnega dovoljenja.
5.4 Vse pravice, ki niso izrecno dodeljene v teh pogojih, so pridržane.

6. DOSTOP DO STORITVE
6.1 Čeprav si prizadevamo, da bo ta spletna stran na voljo 24 ur na dan, ne bomo odgovorni, če ta spletna stran iz kakršnega koli razloga ni na voljo kadarkoli ali za katerikoli čas.
6.2 Dostop do te spletne strani lahko začasno in brez predhodnega obvestila prekinemo v primeru okvare sistema, vzdrževanja ali popravila ali zaradi razlogov, ki so zunaj našega nadzora.

7. VSEBINA OBISKOVALCA IN VEDENJE

7.1 Razen osebnih podatkov, ki so zajeti v Pravilniku o zasebnosti, se vsa gradiva, ki jih prenašate ali objavljate na tej spletni strani, štejejo za nepoverna in neproprietarna. Nič ne bomo imeli obveznosti glede takšnega gradiva. Mi in naši nominiranci bodo prosto kopirali, razkrivali, distribuirali, vključevali in drugače uporabljali takšno gradivo ter vse podatke, slike, zvoke, besedilo in druge vključene stvari znotraj njega za vse komercialne ali nekomercialne namene.
7.2 Prepovedano je objavljati ali prenašati na to spletno stran gradivo:
(a) ki je grozeče, obrekljivo, obsceno, sprevrženo, vzbujajoče upor proti rasni nestrpnosti, diskriminatorno, žaljivo, nagnjeno k spodbujanju rasne sovraštva, žaljivo, škandalozno, razvnemajoče, žaljivo, v kršitvi zaupnosti, v kršitvi zasebnosti ali ki bi lahko povzročilo nadlegovanje ali nelagodje;
(b) za katere niste pridobili vseh potrebnih dovoljenj in/ali odobritev;
(c) ki predstavlja ali spodbuja ravnanje, ki bi veljalo za kaznivo dejanje, sprožilo civilno odgovornost ali na kakršenkoli način bilo v nasprotju z zakonom ali kršilo pravice tretje osebe v Španiji ali katerikoli drugi državi na svetu; ali
(d) ki je tehnično škodljiv (vključno, vendar ne omejeno, z računalniškimi virusi, logičnimi bombami, trojanskimi konji, črvi, škodljivimi komponentami, poškodovanimi podatki ali drugo zlonamerno programsko opremo ali škodljivimi podatki).
7.3 Ne smete zlorabiti spletne strani (vključno, vendar ne omejeno, z vdorom v sistem).
7.4 V celoti bomo sodelovali z vsemi organi pregona zakona ali sodno odločbo, ki zahtevajo ali naslavljajo na nas, da razkrijemo identiteto ali najdemo kogarkoli, ki objavlja kakršnokoli gradivo v nasprotju s klavzulami 7.2 ali 7.3.

8. POVEZAVE DO IN IZ DRUGIH SPLETNIH STRANI

8.1 Povezave do spletnih strani tretjih oseb na tej spletni strani so na voljo izključno za vaše udobje. Če uporabljate te povezave, zapustite to spletno stran. Nismo pregledali vseh teh spletnih strani tretjih oseb in ne nadzorujemo ter nismo odgovorni za te spletne strani ali njihovo vsebino ali razpoložljivost. Zato jih ne podpiramo in ne dajemo nobenih predstavitev o njih ali o katerem koli gradivu, ki se tam nahaja, ali o kakršnih koli rezultatih, ki bi jih morda dobili z uporabo teh povezav. Če se odločite za dostop do katere od povezanih spletnih strani tretjih oseb na tej spletni strani, to počnete popolnoma na lastno odgovornost.
8.2 Če želite ustvariti povezavo do te spletne strani, to lahko storite le na osnovi povezave z domačo stranjo te spletne strani, in sicer ob upoštevanju naslednjih pogojev:
(a) ne odstranite, ne izkrivljajte ali kako drugače ne spreminjate velikosti ali videza logotipa Enveseur sl.;
(b) ne ustvarite okvirja ali drugega brskalnika ali obrobne okolice okoli te spletne strani;
(c) na noben način ne nakazujete, da podpiramo kakršnekoli izdelke ali storitve, razen naših lastnih;
(d) ne zavajate o svojem odnosu z nami ali ne predstavljate kakršnihkoli napačnih informacij o nas;
(e) brez našega izrecnega pisnega dovoljenja ne uporabljate nobenih blagovnih znamk Enveseur sl., prikazanih na tej spletni strani;
(f) ne vzpostavljajte povezave iz spletnega mesta, ki ga ne lastnite; in
(g) vaše spletno mesto ne vsebuje vsebine, ki je neprijetna, žaljiva ali kontroverzna, krši kakršnekoli intelektualne lastninske pravice ali druge pravice katerekoli druge osebe ali na kakršenkoli način ne skladnosti z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi.
Izrecno si pridržujemo pravico, da prekličemo pravico, ki je dana v tej klavzuli 8.2 v primeru kršitve teh pogojev in da sprejmemo kakršnokoli ukrepe, ki jih smatramo za primerno.
8.3 V celoti nas boste izbrisali za kakršnokoli izgubo ali škodo, ki bi jo lahko utrpela ali dosegla katerakoli naša skupinska družba zaradi vaše kršitve klavzule 8.2.

9. REGISTRACIJA

9.1 Za registracijo na spletni strani www.ovojnice.si morate biti starejši od osemnajstih let.
9.2 Vsaka registracija je namenjena le enemu uporabniku. Ne dovoljujemo vam, da svojega uporabniškega imena in gesla delite z drugimi osebami ali z več uporabniki v omrežju.
9.3 Odgovornost za varnost izdanih gesel je na vas in če veste ali sumite, da nekdo drug pozna vaše geslo, se morate nemudoma obrniti na nas.
9.4 Registracijo lahko takoj suspendiramo ali prekličemo po naši razumski presoji ali če kršite katerega od vaših obveznosti v teh pogojih.

10. OPOZORILO

10.1 Čeprav si prizadevamo, da so informacije na tej spletni strani pravilne, ne jamčimo za natančnost in popolnost gradiva na tej spletni strani. Vsebino te spletne strani lahko kadarkoli spremenimo ali izboljšamo brez predhodnega obvestila. Gradivo na tej spletni strani je lahko zastarelo in ne prevzemamo zaveze, da bomo to gradivo posodabljali.
10.2 Gradivo na tej spletni strani je zagotovljeno "kot je" brez kakršnih koli pogojev, jamstev ali drugih pogojev. Zato vam največja meri dovoljena z zakonom zagotavljamo to spletno stran na podlagi izključitve vseh prikazovanj, jamstev, pogojev in drugih pogojev (vključno, vendar ne omejeno na pogoje, ki jih zakon narekuje za zadovoljivo kakovost, primernost za določen namen in uporabo razumne skrbi in spretnosti), ki bi sicer imeli učinek v zvezi s to spletno stranjo.

11. ODGOVORNOST

11.1 Mi, druge stranke (ne glede na to, ali so bile vključene pri ustvarjanju, proizvodnji, vzdrževanju ali dostavi te spletne strani) in naše skupine podjetij ter uradniki, direktorji, zaposleni, delničarji ali agenti katerihkoli izmed njih, izključujemo vsako odgovornost in odgovornost za količino ali vrsto izgube ali škode, ki bi vam ali tretji osebi lahko nastala (vključno brez omejitev z neposredno, posredno, kazensko ali posledično izgubo ali škodo ali kakršno koli izgubo dohodka, dobička, dobrega imena, podatkov, pogodb, uporabe denarja ali izgubo ali škodo, ki izhajata ali sta povezana na kakršen koli način z motnjo poslovanja) v zvezi s to spletno stranjo na kakršen koli način ali v zvezi z uporabo, nezmožnostjo uporabe ali rezultati uporabe te spletne strani, katere koli spletne strani, ki so povezane s to spletno stranjo, ali gradiva na takšnih spletnih straneh, vključno, vendar ne omejeno na izgubo ali škodo zaradi virusov, ki lahko okužijo vašo računalniško opremo, programsko opremo, podatke ali drugo lastnino zaradi vašega dostopa do, uporabe ali brskanja po tej spletni strani ali prenosa katerega koli gradiva s te spletne strani ali katere koli spletne strani, povezane s to spletno stranjo.
11.2 Nič v teh pogojih in določbah ne izključuje ali omejuje naše odgovornosti za (i) smrt ali telesne poškodbe zaradi malomarnosti (kot je ta izraz definiran v Zakonu o pogodbenih pogojih iz leta 1977); (ii) goljufije; (iii) zavajajočega predstavljanja glede temeljnih vprašanj; ali (iv) katero koli odgovornost, ki je ne moremo izključiti ali omejiti v skladu z veljavno zakonodajo.
11.3 Če uporaba gradiva na tej spletni strani zahteva servisiranje, popravilo ali popravek opreme, programske opreme ali podatkov, prevzemate vse stroške za to.
11.4 Strinjate se, da nas v celoti izpraznite, branite in nas in naše uradnike, direktorje, zaposlene in agente varujete pred vsemi zahtevki, odgovornostjo, škodami, izgubami, stroški (vključno s sprejemljivimi pravnimi stroški) iz kakršnega koli kršitve teh pogojev in določb, ki ste jih naredili, ali uporabe te spletne strani ali uporabe katere koli druge osebe, ki uporablja vaše registracijske podatke.

12. VELJAVNO PRAVO IN PRAVNA JURISDIKCIJA

12.1 Ti pogoji in določbe se urejajo in razlagajo v skladu s španskim pravom. Spori, ki izhajajo iz teh pogojev in določb, so izključno pristojnost španskih sodišč.
12.2 Ne zagotavljamo, da so materiali/izdelki, ki so naprodaj na tej spletni strani, primerni ali na voljo za uporabo zunaj Španije. Dostop do spletne strani iz ozemelj, kjer so vsebine nezakonite ali nezakonite, je prepovedan. Če dostopate do te spletne strani iz lokacij zunaj Španije, to počnete na lastno odgovornost in ste odgovorni za skladnost z lokalnimi zakoni.

13. RAZNO

13.1 Ne smete dodeliti, sublicencirati ali kako drugače prenesti nobenih svojih pravic v skladu s temi pogoji in določbami.
13.2 Če katera koli določba teh pogojev in določb najde katero koli sodišče z ustrezno pristojnostjo za neveljavno, ne bo vplivala na veljavnost preostalih določb, ki bodo še naprej veljavne in polne učinkov.
13.3 Samo stranke teh pogojev in določb lahko zahtevajo njihovo izvajanje v skladu z Zakonom o pravicah tretjih oseb iz leta 1999.