Menu
Nakupovalna košarica
20% popust na vsa naročila nad 50 € (DDV in stroški pošiljanja niso vključeni). Koda: APRIL20

KUVERTE S TISKOM PO MERI

Tiskane ovojnice

Zahvaljujoč novemu tiskalniku vam zdaj lahko ponudimo digitalni tisk na širšo izbiro izdelkov in materialov: špageti in zapiralci, blazine, beli in rjavi mehurčkasti vrečke, poštne embalaže, knjižne vrečke z zmogljivostjo, vinske škatle, rjave ovitke za knjige, barvne mehurčkaste vrečke iz kraft papirja, nosilke za nakupovanje, da omenimo nekaj. Če iščete manjšo serijo ali potrebujete personalizacijo, je digitalni tisk prava rešitev.

DIGITALNI TISK

TISKANE KUVERTE V LITOTISKU

Digitalni tisk

Ali iščete napredno tehnologijo nadpisanja, ki bo popolnoma spremenila način oglaševanja vašega podjetja?

Konkurenčno cenovno ugoden visokokakovosten tisk v barvah CMYK zdaj omogoča, da izdelate svojo lastno blagovno znamko v majhnih serijah (najmanjše naročilo 1 škatla izdelka). Prej je bilo lastno označevanje mogoče samo v visokih količinah, stroški pa so predstavljali oviro za nove in majhne poslovneže.

Zdaj vam lahko ponudimo digitalni nadpis na impresivnem izboru izdelkov in materialov: ekološke Flutelopes, špageti in zapiralci, blazine, beli in rjavi mehurčkasti vrečke, poštne embalaže, knjižne vrečke z zmogljivostjo, vinske škatle, rjave ovitke za knjige, barvne mehurčkaste vrečke iz kraft papirja, nosilke za nakupovanje in še mnoge druge.

Če iščete možnosti označevanja manjših serij, zaporedno tiskanje ali potrebujete personalizacijo, je digitalni tisk prava rešitev!

KORISTI:

  • Tisk v barvah CMYK
  • Visoka kakovost
  • Tisk na različne materiale
  • Skoraj katera koli debelina kartona
  • Majhne serije tiska na voljo (že od 100 enot)
  • Kratki čas priprave
  • Do velikosti C3+
  • Tisk v beli barvi - na omejenem izboru izdelkov

Litografski tisk

Nadpisanje s tiskarsko tehniko litografije je visoko stroškovno učinkovito in ekonomičnejše od pretvorbe plošč v ravne liste. Nadpisanje ponuja hitro izvedbo v teh zahtevnih časih.

Z našim izkušenim osebjem nudimo litografski nadpis na naših tiskalnih strojih Halm jet v barvah od 1 do 4 na sprednji in zadnji strani.

Naše specializirane naprave so popolne za tiskanje preprostih PPI-jev (plačane poštne odtise), naslovov za vračilo ali visokokakovostnih definicij za zahtevne korporativne specifikacije znamke. Naši stroji tiskajo ovojnice v polnih barvah CMYK ali določenih barvah PMS pantone ali celo v kovinski barvi.

S svojim neposrednim pošiljanjem dodajte dodatni vpliv in boljše stopnje odziva s našimi rešitvami za nadpisanje.